Administrație tip Baia Mare: după zăpadă răsar gropile

Suntem abia la mijlocul lui ianuarie și mai avem, teoretic, încă minim o lună de iarnă grea, dar gropile au apărut deja în asfaltul de pe bulevardele centrale ale Băii Mari, pe Bulevardul București în zona McDonalds și Rivulus fiind deja semnalate foarte multe cratere în asfalt.

Deoarece în această iarnă nu am avut decât maxim două reprize de zăpadă serioasă, iar firma care a câștigat dreptul de a plăti șmecherilor orașului comisionul din banii pentru deszăpezire nu prea s-a deranjat să își scoată echipele în teren și nici nu a consumat din stocul de nisip și sare, rezultă că aceste găuri în asfalt nu sunt neapărat rodul eroziunii în urma deszăpezirii, ci mai degrabă sunt rezultatul muncii în doi peri și asfaltărilor de formă, la calitate slabă, realizate anii trecuți.

Să nu uităm că Bulevardul București a fost reasfaltat integral nu mai departe de acum doi ani, chiar în mandatul actualului primar. Calitatea lucrării se vede astăzi, când gropile răsar cu zecile de sub zăpada pe care prietenii de la Rosal nu s-au zbătut prea tare să o înlăture.

Imaginea reală a competenței și șmecheriilor administrației Cherecheș începe să iasă la lumină. Baia Mare este singurul oraș din România (și poate din Europa) unde se organizează patru festivaluri pe an, unde străzile se reasfaltează anual, unde nămeții sunt considerați parte a peisajului urban și unde se cheltuie milioane de euro pe salariile unor sportive venite de aiurea, în vreme ce copiii locuitorilor care vor să facă sport nu au condiții minimale decente.

Gropi-asfalt

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

REDACTIA Maramuresenii.ro

REDACTIA Maramuresenii.ro

Puteti contacta Redactia Maramuresenii.ro prin e-mail la redactia@maramuresenii.ro. Va vom raspunde prompt.


4 comments

Scrie un comentariu
 1. Zvunks
  Zvunks 13 January, 2015, 08:39

  să nu uităm de centura orașului care ,înafară de strada Grănicerilor, e sub orice critică.Strada Oborului e zonă de război dar și autostrăzile din Germania arătau mai bine după bombardamentul Aliaților! De aici s-au plătit toaletele inteligente si iluminația de sărbători!

  Reply this comment
 2. ana
  ana 13 January, 2015, 17:41

  Peste cativa ani toate marile investitii o sa arate tot asa.Va mai amintiti de garduletele amarate puse anul trecut?Cum arata acum cand peste tot sunt varza si au ramas doar stalpisorii cu cate o teapa si care sunt un real pericol pentru trecatori si mai ales pentru copii (a se vedea in plin Centru,langa Goldis spre B-dul Bucuresti ), sa nu mai zic de gardurile vii, niste firisoare care au fost calcate de catre necivilizati.

  Reply this comment
 3. ioan
  ioan 15 January, 2015, 12:39

  Dnu the baimarean, dnu lector Herteg, acum iar o sa zici ca nu Barbul ii de vina dar el e cel care a insistat la folosirea unui anume asfalt scump ca naiba si elastic ca budigaii lui Katy Pop. Garanta pt asfalt la tv Vasalie cu capul pt minim 10 ani. Dar tot primaru e de vina ca nu-l da afara. Aici sunt de acord cu mata.

  Reply this comment
  • sebi
   sebi 20 January, 2015, 20:37

   No bine ioane, dar nu vezi ca nici la pocinocul cu bietii caini nu pica nici o capatana de sef …

   Reply this comment

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*