Angajări pe pile la Vital?

“Noua conducere a SC Vital Baia Mare la mareata initiativa a stimabilului si mult prea laudatului primar de catre o anumita parte a presei, a inceput conform singurului mod in care stie sa faca treaba, trecerea in somaj a angajatilor de la Vital pe motiv de eficientizare a acesteia.

Din august de la venirea directoarei Bancos la Vital angajarile au continuat si continua si acum, angajatii cu vechime sunt dati afara pentru a face loc noilor privilegiati.

Printre cei angajati se numara nora si cumnata acesteia, plus vreo trei persoane venite de la BCR de unde au luat plati compensatorii, ca doar banii nu strica din moment ce ne angajam la Vital si reunim in acest mod vechea La Famiglia. Vom reveni cu noi detalii picante!”, ne scrie unul dintre cititorii nostri.

Ce părere aveți despre această informație? Ce informații suplimentare aveți?

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

REDACTIA Maramuresenii.ro

REDACTIA Maramuresenii.ro

Puteti contacta Redactia Maramuresenii.ro prin e-mail la redactia@maramuresenii.ro. Va vom raspunde prompt.


Etichete atasate acestui articol
angajări ilegalevital sa

3 comments

Scrie un comentariu
 1. ana
  ana 23 February, 2015, 16:58

  Foarte tare.Dupa numarul de angajari primarul se poate lauda cu noi locuri de munca create in municipiu.In rest vax albina.

  Reply this comment
 2. Geta
  Geta 25 November, 2015, 18:56

  De contabila de la HCM nou angajata ce ziceti? Dar de domnul Pintea pensionar de la REMIN?

  Reply this comment
 3. eu
  eu 10 December, 2017, 18:08

  a cui e sc vital sa ? an afara de intretinerea retelelor de apa si canal ale orasului Baia Mare si satele din jurul oraului, mai executa si constructi retele , dezepezire cu personal si utilaje amenajari de parcari cu piatra sparta si nivelat cu utilajele vitalului , toate acestea cu 29 de muncitori efectiv si 29 sant sefi an biroul Sectie Apa , total sant 58 pe organigrama, se merge la puctu de lucru cu 3-4 muncitori si 2-3 sefi care au salariile aproape duble fata de un muncitor , daca asa merge la toate companiile de stat e jale, santem o natie vai si-a mar, pacat de tara asta caci santem asa dezbinati…

  Reply this comment

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*