Șepte luzări pe Săsar

Grupul etno-penibil Șepte Luzări pă Săsar lansează un nou hit. Aplauzeeeeeee!

Nu suntem foarte siguri dacă imaginea și textul sunt trucate. Mai verificăm, întrebăm și procurorii.

300 psd

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

The JOKERS

The JOKERS

The JOKERS este echipa specializata in glume, pamflet, poante si ironii, care sustine in mod voluntar si sub protectia anonimatului proiectul Maramuresenii.ro. Membrii echipei The JOKERS nu sunt intotdeauna componenti ai redacției, cei mai mulți dintre ei sunt voluntari anonimi si lucrează independent, in grup sau individual, trimitand lucrarile lor catre redacție prin e-mail. Orice cititor al platformei Maramuresenii.ro poate deveni membru al echipei The JOKERS si isi poate vedea lucrarile publicate, daca realizarile sale includ originalitate, umor si talent.


Etichete atasate acestui articol
USL 2.0

7 comments

Scrie un comentariu
 1. trofeul Bau Bau
  trofeul Bau Bau 17 November, 2014, 17:48

  Fetele de la Capalna sau grupul virginelor politice locale care au vrut sa-i faca concurenta Iuliei Albu cu gaina Lulu , dar i-a cocosit Marele Mut cu cocosul lui Jean -Luc .

  Reply this comment
 2. Jean du Pari
  Jean du Pari 17 November, 2014, 19:17

  Chestia nasoala e ca PSD+EKK e peste drum de PNL. Or incerca sa treaga strada. Doar sa se asigure inainte. Nu stii niciodata cand da in tine URBIs-ul. :))
  Si sa ma zici ca nu am simtul umorului bine dezvoltat.
  D-nule primar. Il mai ai pe Iohannis in postura de Butcher? Uita-te bine la el. Se pregateste sa va taie ca pa cremvusti. :))
  Imi place, imi place. Tot timpul il avea in fata ochilor. Vis implimit! Vezi, d-nule Chereches… nu e fenshui la matale in primarie. 😛 😉 😀

  Reply this comment
  • „Ice Bucket Challenge”
   „Ice Bucket Challenge” 18 November, 2014, 05:56

   Primarul in loc sa-si fi turnat in cap ,ca toti cei normali ,o galeata cu apa cu gheata a preferat o galeata rosie cu mult rahat PSD-ist , fara sa se gandeasca ca treaba o sa puta de la distanta .

   Reply this comment
   • Ghita
    Ghita 18 November, 2014, 11:53

    Ioi , ase o facut .No amu inalbire , noroc ca are destui lingai prin preajma.

    Reply this comment
 3. cadou PSD-ist pentru baimareni
  cadou PSD-ist pentru baimareni 25 November, 2014, 04:02

  Parlamentarul PSD -ist Iulian Iancu a fost certat de catre colegii de partid deoarece a scos pe piata o informatie care pur si simplu ii va nenoroci pe baimareni, astfel incat detinatorii de centrale termice ar trebui de la 1 ianuarie sa plateasca un pret marit la gaz cu exact 35 % . Oricum trebuia pretul majorat de la 1 octombrie dar nu au riscat pentru a nu pierde voturi .Asta e bunastarea mult promisa de pesedisti pentru baimareni . Vreau sa aud vreun aplaudac PSD-ist baimarean ,din cei 40 % care le-au acordat voturi ,ca e multumit de aceasta marire si ii aplauda in continuare pentru aceste marete majorari de preturi , de care nu prea au povestit in campania in care il faceau macelar pe neamt . La presiunea strazii o sa mareasca pretul gazului poate doar cu 10-15 % , dar intr-un oras in care se cheltuiesc in doi ani doar in handbal 2,6 milioane de euro si nici un singur cent pentru un parc industrial , sa nu moara oamenii de foame , oricum e mult prea mult .Multumim papagalilor si-i asteptam pe latrina locala sa ne spuna ca Basescu si Dolha sunt de vina sau sa schimbe placa din 21 decembrie si sa ne spuna ca de vina sunt Dolha si Iohannis , deoarece sigur astia ne tin orasul din punct de vedere economic intr-o crunta mizerie .

  Reply this comment
 4. carcotas
  carcotas 26 November, 2014, 13:51

  Apropo, a vazut cineva in ultimul an si jumatate (aproape doi) o stire negativa la adresa primarului Chereches pe emaramures??? La tv sau pe site? :)))

  Reply this comment

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*