Angajări pe pile PSD la Aeroport? Oameni răi, zvonuri.

Am primit niște mesaje de la niște oameni invidioși, membri ai unui partid de guvernământ, care au aflat că la ei la partid unii sunt cu munca și alții cu rezultatele și recompensele. Acești oameni răi ne-au spus că, de circa o lună, concubina șefului lor de partid tocmai s-a angajat ca economistă la Aeroportul local și că treaba asta s-a făcut fără concurs și în mare secret, așa, pe sub mână.

Tot acești oameni ne-au spus că, dacă vrea să fie și el președintele care unește, acel tânăr și ambițios lider de partid ar trebui să facă bine să îi angajeze la stat, iute și pe salarii grele, pe toți lingăii și atârnătorii de la partid cărora nu le place munca, că altfel iese cu revoltă în interiorul organizației și cu reclamații pe la DNA, pentru anumite scamatorii făcute cu banii județului și cu fondurile aduse pentru unele primării.

Nu știm dacă e adevărat sau nu, dar de aceste zvonuri a aflat și pilotul cursei Tarom, care s-a grăbit să își aranjeze și el neamurile, după cum urmează în poza de mai jos. Voi ce știți, e adevărat zvonul ăsta cu concubina economistă?

271 tarom

Imaginile și textele din această rubrică sunt trucate și fictive. Dar uneori se bazează pe fapte și întâmplări reale.

 

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

The JOKERS

The JOKERS

The JOKERS este echipa specializata in glume, pamflet, poante si ironii, care sustine in mod voluntar si sub protectia anonimatului proiectul Maramuresenii.ro. Membrii echipei The JOKERS nu sunt intotdeauna componenti ai redacției, cei mai mulți dintre ei sunt voluntari anonimi si lucrează independent, in grup sau individual, trimitand lucrarile lor catre redacție prin e-mail. Orice cititor al platformei Maramuresenii.ro poate deveni membru al echipei The JOKERS si isi poate vedea lucrarile publicate, daca realizarile sale includ originalitate, umor si talent.


Etichete atasate acestui articol
angajare pe pileconcubinăeconomistăRomatsa

5 comments

Scrie un comentariu
 1. Zetea
  Zetea 14 November, 2014, 10:05

  Nu este zvon, este adevarat. Amanta domnului GZ, sef la PSD, s-a angajat la Romatsa, printr-un concurs trucat organizat la Bucuresti. Initial concursul trebuia sa se tina la Baia Mare, pe 15 septembrie, dar s-a anulat fiindca riscau sa nu le iasa trucajul, se prezentau si oameni mai competenti la concurs. Asa ca au mutat concursul la Bucuresti, fara sa mai stie nimeni ce si cum si cand. DNA, se aude?

  Reply this comment
  • Botis
   Botis 14 November, 2014, 11:50

   Zetea il ataca pe Anghel pe eKK si il face troaca de porci ,dar uita ca Anghel a fost consilierul lor in campanie ( USL ) inclusiv la alegerea omului lui Felix la sefia Consiliului Judetean . S-a bagat in troaca cu tarate si acum il mananca porcii. Oricum pseudo-liberalii astia au adus din nou PSD -ul la butoane si acum sunt ca raia , tare greu vom scapa de ei .

   Reply this comment
 2. Adina
  Adina 14 November, 2014, 14:22

  ce amanta visezi??? Daca esti un frustrat/a care nu isi ocupa timpul decat cu barfe mai bine te-ai ocupa de cariera personala…nu cred ca ai tu pregatirea necesara pt a da un verdict despre un asemenea post si despre un candidat care a participat la un concurs…

  Reply this comment
 3. Toma
  Toma 14 November, 2014, 14:48

  Da, este adevarat. Oana o cheama, este concubina lui Gabriel Zetea si a castigat un concurs aranjat, tinut in secret la Bucuresti. Asta este coruptie si mafie si procurorii ar trebui sa se sesizeze. Este o bataie de joc la adresa economistilor care ar fi vrut sa participe la acest concurs si care au si experienta si calificarea pentru a ocupa acel post. Toata regia a fost asigurata de Dragos Titea, care este ceva sef la minister. Sa vina ancheta!

  Reply this comment
  • moldovan
   moldovan 14 November, 2014, 19:58

   Ce n’est pas possible . Se intampla asa ceva in aceste vremuri cand preacinstitii lui Ponta sunt la guvernare ? Nu cred . Poate nu in orasul asta .Nici vesnicul Cosma nu cred ca a fost pus director la APM . Sunt doar povesti . Basescule , sa-ti fie rusine !

   Reply this comment

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*