Penelist sau peneluzăr?

Domnul Andrei Hoban tocmai a fost ejectat din organizația de tineret a PNL, după ce a încercat să revină la conducerea TNL, deși în campania electorală trecuse cu arme și bagaje în tabăra Tăriceanu – Ponta – PLR.

Oameni de valoare, cu principii și morală, domnule!

400 peneluzări

 

Aceste fotografii și dialoguri sunt trucate și imaginare. Dar conțin de multe ori foarte multe elemente reale.

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

The JOKERS

The JOKERS

The JOKERS este echipa specializata in glume, pamflet, poante si ironii, care sustine in mod voluntar si sub protectia anonimatului proiectul Maramuresenii.ro. Membrii echipei The JOKERS nu sunt intotdeauna componenti ai redacției, cei mai mulți dintre ei sunt voluntari anonimi si lucrează independent, in grup sau individual, trimitand lucrarile lor catre redacție prin e-mail. Orice cititor al platformei Maramuresenii.ro poate deveni membru al echipei The JOKERS si isi poate vedea lucrarile publicate, daca realizarile sale includ originalitate, umor si talent.2 comments

Scrie un comentariu
 1. liberal
  liberal 2 December, 2014, 16:09

  Astia nu au fost liberali in viata lor . De fapt orasul asta are o droaie de liberali sub a caror suman stau ascunsi niste comunisti veritabili . Le place capitalismul , sa puna mana pe hoteluri , terenuri , afaceri , dar la plata angajatilor le place mai mult comunismul si anume plata angajatilor sa se faca la cum erau remunerati frizerii inainte de 1989 ,acestia traind doar din mila clientilor .Uita ca daca si alt patron isi trateaza si plateste angajatul ca pe un gunoi o sa ajunga sa aiba clienti la crasma doar la organizarea celor patru anotimpuri de catre primar sau mai exact doar la Sarbatoarea Castanelor. Iohannis a dat ordin ca nicio loaza plecata sa nu mai fie primita inapoi . Sa candideze si asta si Titus Pasca pe listele PSD , ca doar acolo le este locul .Si sa si incapa desigur , ca au si pesedistii flamandocii lor .

  Reply this comment
  • radoi
   radoi 2 December, 2014, 16:40

   Din pacate ai mare dreptate , cum poti sa te consideri mare liberal si sa lingi blide la comunistii lui Iliescu ?

   Reply this comment

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*