Despre hent, ofsaid si alte infractiuni urmate de lovitura de pedeapsa

Exista mai multe feluri de hent, așa cum exista mai multe feluri de arbitri. Există hent artistic, cum a reusit Maradona cu Mana de Aur in finala unui campionat mondial acum multi ani, există hent cu banii de transferuri, care uneori se fluiera si se penalizeaza cu suspendare la mititica de cativa ani si există hent cu fonduri publice in formă continuata, incurajat de un arbitraj mai lejer si suspect de prietenos cu echipa-gazda.

Chiar si asa, un jucator care se obisnuieste sa triseze si sa plonjeze cu toate membrele in bugetul local nu are cum sa realizeze o cariera de durata, la un moment dat se schimba observatorii, vin alti arbitri sau se trezesc cei actuali, se va auzi fluierul si se va dicta o binemeritata si mult cautata lovitura de pedeapsa. Speram că va fi intre 7 si 11 metri, pardon, ani. Cu executare, normal.

26 cake si gica popescu

 

Unele intamplari si imagini prezentate in aceasta rubrica pot fi trucate.

Dialogurile din aceste montaje foto sunt imaginare. Dar asta nu inseamna că ele nu pot fi reale si ca nu s-au intamplat cu adevarat.

 

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

The JOKERS

The JOKERS

The JOKERS este echipa specializata in glume, pamflet, poante si ironii, care sustine in mod voluntar si sub protectia anonimatului proiectul Maramuresenii.ro. Membrii echipei The JOKERS nu sunt intotdeauna componenti ai redacției, cei mai mulți dintre ei sunt voluntari anonimi si lucrează independent, in grup sau individual, trimitand lucrarile lor catre redacție prin e-mail. Orice cititor al platformei Maramuresenii.ro poate deveni membru al echipei The JOKERS si isi poate vedea lucrarile publicate, daca realizarile sale includ originalitate, umor si talent.


Etichete atasate acestui articol
Cătălin CherecheșGică PopescuIlie DumitrescuKake

Fara comentarii

Scrie un comentariu
Momentan nu sunt comentarii! Poti fi primul care comenteaza acest articol!

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*