Scena pentru scamatorii cu bani publici

Traim vremuri in care prostimea se hranește cu paine si circ, asa ca mai intotdeauna in istoria noastra.

Painea, fie ea cat de rea, e treaba fiecaruia, iar circul se livreaza constant, in piata publica, sub forma de spectacole costisitoare cu zgomot, fum, playback si artificii, din care nu ramane absolut nimic durabil si folositor comunitatii, dar din care se imbogatesc niste domni care vor avea foarte multe de spus procurorilor, cand vor fi chemati la un interviu.

 

 21 dancus scena

Unele intamplări si imagini prezentate in această rubrica pot fi trucate.

Dialogurile din aceste montaje foto sunt imaginare. Dar asta nu inseamna ca ele nu pot fi reale si că nu s-au intamplat cu adevarat.

 

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

The JOKERS

The JOKERS

The JOKERS este echipa specializata in glume, pamflet, poante si ironii, care sustine in mod voluntar si sub protectia anonimatului proiectul Maramuresenii.ro. Membrii echipei The JOKERS nu sunt intotdeauna componenti ai redacției, cei mai mulți dintre ei sunt voluntari anonimi si lucrează independent, in grup sau individual, trimitand lucrarile lor catre redacție prin e-mail. Orice cititor al platformei Maramuresenii.ro poate deveni membru al echipei The JOKERS si isi poate vedea lucrarile publicate, daca realizarile sale includ originalitate, umor si talent.


Etichete atasate acestui articol
Doru DăncușGabriel Zetea

Fara comentarii

Scrie un comentariu
Momentan nu sunt comentarii! Poti fi primul care comenteaza acest articol!

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*