Muncești la Aramis sau Italsofa? Cum este acolo?

Muncești la Aramis sau Italsofa? Cum este acolo?

Al treilea episod al serialului nostru de dezbateri și forum pe teme de actualitate legate de condițiile de muncă în marile fabrici ale Maramureșului continuă cu cele mai mari două spații de producție din industria mobilei, Aramis și Italsofa din Baia Mare.

aramis italsofa

Intenția noastră este de a oferi oamenilor care lucrează în aceste fabrici șansa de a evidenția plusurile și minusurile ce țin de calitatea de angajat în aceste fabrici în mod liber, necenzurat și fără pericolul de a suferi repercusiuni de ordin profesional. Aceasta este o ocazie, pentru managementul fiecărei facilități industriale, de a înțelege mai bine preocupările, îngrijorările și nemulțumirile propriilor colegi, de a identifica avantajele și dezavantajele propriei oferte de muncă și de a găsi soluții constructive și durabile de îmbunătățire a condițiilor oferite și performanțelor obținute în fabricile lor.

Aceste articole și mai ales comentariile oamenilor care cunosc cu exactitate situația îi pot ajuta pe toți ceilalți cetățeni să se informeze asupra ofertei de locuri de muncă din județ și asupra condițiilor de lucru oferite, dar pun la dispoziție și autorităților și politicienilor locali șansa de a descoperi adevăratele probleme ale mediului economic și social din județ și un impuls de a renunța la atitudinea delăsătoare și birocratică și de a începe să fie realmente utili cetățenilor care le plătesc salariile.

Folosiți secțiunea de comentarii de mai jos, dacă vreți să vă asumați identitatea comentați cu profilul vostru de Facebook, dacă nu mergeți puțin mai jos și completați formularul de la secțiunea de comentarii, adresa de e-mail nu va fi publicată. Cum este să lucrezi la Italsofa sau Aramis în Baia Mare? Ce e bine, ce e rău, ce trebuie și se poate schimba în bine? Nu uitați să precizați în comentariu la care din cele două fabrici faceți referire!

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

REDACTIA Maramuresenii.ro

REDACTIA Maramuresenii.ro

Puteti contacta Redactia Maramuresenii.ro prin e-mail la redactia@maramuresenii.ro. Va vom raspunde prompt.23 comments

Scrie un comentariu
 1. Marcel G.
  Marcel G. 24 February, 2016, 14:33

  Ma numesc Marcel G., am lucrat 8 ani in Italsofa
  .In Italsofa este o mafie de ne descris,muncitorii sunt umiliti nu au drepturile respectate foi de boala etc,asistentele si asistentii sunt pusi pe criterii de pile si lingaii ,femeile care doresc o functie mai sus trec pe la italieni adica doresc s a ajunga asistente adica sefe sunt multi ,domnul Barbos S si Marcu Dan de la asamblare si debitare bureti seful lui e italian si sta cu cumnata care a ajuns asistenta asta e pile,muncitorii corecti nu au nici o sansa de s a se afirme prin munca,daca nu mergi sambata si duminica la munca nu castigi decat salariu de baza.

  Reply this comment
 2. nicoleta
  nicoleta 25 February, 2016, 17:50

  la Aramis nu stiu cum e dar la Italsofa se lucreaza non stop ca vrei sau nu vrei, nimeni nu te asculta ca esti obosit ca ai familie chiar nu mai conteaza .Am lucrat 9 ani acolo mi-a placut ce am facut chiar daca era greu dar m-am lasat din cauza sambetelor si duminicilor pur si simplu nu am mai rezistat

  Reply this comment
 3. muncitorul
  muncitorul 25 February, 2016, 21:19

  cum este sa lucrezi la italsofa.CE E BINE. La italsofa este bine ai un salar convenabil ai voucer de concegiu ai al 13 salariu care nu multe firme da asa ceva orele suplimentare se plateste bine ai program de tigara ai locuri special amenajate sa fumezi.CE E RAU. sa va spun ce e rau nimica ori unde mergi trebe sa muncesti. Astept intrebari si va raspund

  Reply this comment
  • sefu
   sefu 23 March, 2016, 11:00

   Se vede ca esti muncitor si lingau,ai si tu pile pe acolo o cumnata ceva ……..

   Reply this comment
   • muncitorul
    muncitorul 27 March, 2016, 13:31

    nu eu nu am pile am relatii si nu sunt lingau eu muncesc eu cred ca nici nu sti ce inseamna lingau dar nici pupincurist su sti ce inseamna si pun pariu ca nu lucri nicaeri lasa comentariile si dute la lucru

    Reply this comment
    • pokemon
     pokemon 19 April, 2016, 16:53

     lasate ca cine sti cat lingi intro zi pt 200 de lei in plus la salar taci si fugi tare

     Reply this comment
     • muncitorul
      muncitorul 23 April, 2016, 14:16

      mai pokemon nu vorbi ca eu cred ca lucri la italsofa si esti cel mai lingau dintre toti tu esti seful lingailor

 4. flo
  flo 25 February, 2016, 22:50

  fimiar scarba de la aramis nu se plange nimeni de nimica

  Reply this comment
 5. Dani pokemon
  Dani pokemon 26 April, 2016, 11:56

  muncitorule eu cred ca tu esti Barbos Sorin de la debitare burete ala din ferneziu ala cu multe probleme,fii barbat.

  Reply this comment
 6. Conț Paul
  Conț Paul 1 March, 2017, 00:41

  Imi spuneti si mie va rog frumos cum este la Aramis nu am lucrat acolo dar ma gandesc sa ma duc imi spuneti va rog cum este acolo? Multumesc

  Reply this comment
 7. ovidiu
  ovidiu 26 March, 2017, 11:11

  Va plingeti…aveti salarii decente,vaucere,al13 salar,bani de concediu,program de 8 ore,dar ce ziceti da cei de la “drusal”,gunoierii,ce lucreaza 9ore,fara sporuri,fara bonuri valorice,fara toxicitate si alte sporuri,cu recuperarea pauzei da masa dupa orele de munca,plus ca se lucreaza cu masini si utilaje vechi,fara autorizatii ,etc.etc.Inca nimeni nu are curajul ,vorbesc de reporteri,sa faca o ancheta,sa vada cum stau trburile real.In cepind cu mediul si celelalte organe de contrlol care au partea lor ,de nu dau amenzi,sau alte sanctiuni….Dintr cele mai proaste si mai “inteligenti”conduceri,si manageri,Drusalul ii are pe toti.Se taie drepturile muncitorilor la greu si nimeni nu are curajul sa zica ceva.Grupuri si grupulete isi apara scaunelul si nu le pada de restul clegilor….Ei,care aveti “singe in instalatie”sa porniti o ancheta???

  Reply this comment
 8. Vasile Urdea
  Vasile Urdea 6 July, 2017, 14:35

  Workforce People Solutions îți oferă oportunitatea de a lucra legal în Anglia.
  Salariul este cuprins între £7.50- £14 / oră (plus bonusuri și ore suplimentare).
  În prezent avem poziții disponibile pentru:
  ➡ Tapițeri
  ➡ Operatori la mașina de cusut textile sau piele
  ➡ Croitori
  ➡ Asamblatori / montatori schelet canapele
  ➡ Vopsitori de mobilă
  ➡ Tâmplari
  ➡ Operatori CNC (lemn)
  Îți oferim:
  ➡ Un loc de muncă legal în Anglia fără să percepem comisioane
  ➡ Preluare gratuită de la aeroport
  ➡ Suport în găsirea cazării
  ➡ Deschiderea contului bancar și programare NINo
  Pentru mai multe informații:
  ☎️ +44 7572 0444 01
  ☎️ 0362630106 (RO) sau +44 1204 393 000 (UK)
  Sau trimite CV la:
  📬 vasile.urdea@wfpsuk.com #wfpsuk
  Te rugăm să dai like si share la acest post.
  Prietenii tăi pot avea nevoie de aceste joburi!

  Reply this comment

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*