Domnule primar, mai poftiți prin Săsar

Așa arată azi străzile din cartierul Săsar.

Baia Mare este un oraș fără primar, cu un maimuțoi obsedat de propria avere și imagine în loc de gospodar. Baia Mare este orașul unde oamenii își schimbă pivoții, rulmenții și planetarele anual, fiindcă primarul nu e capabil să încredințeze lucrprile de asfaltare unor firme competente și cinstite.

De ce arată străzile ca după bombardament? Fiindcă firmele de casă prietene ale primarului, care încasează bani pentru asfaltări de parcă ar construi autostrăzi, fac doar muncă de mântuială. După ce plătesc șpaga către primar, credeți că mai verifică vreun funcționar calitatea și durabilitatea lucrărilor executate?

Foto: Andrei Cârnu

sasar1
sasar2
sasar 3
sasar4
sasar5
sasar6

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

REDACTIA Maramuresenii.ro

REDACTIA Maramuresenii.ro

Puteti contacta Redactia Maramuresenii.ro prin e-mail la redactia@maramuresenii.ro. Va vom raspunde prompt.


Etichete atasate acestui articol
cartierul Săsardrumuri proastegropizero primar

3 comments

Scrie un comentariu
 1. G
  G 25 February, 2016, 09:51

  Cum se lasa unii prostiti de chereches :)))) sa zicem ca orasul arata acceptabil, ca s-au facut lucruri (din punct de vedere estetic), dar pe mine cu ce ma ajuta lucru asta, ca proaspat absolvent de facultate, sa lucru pe salarul minim in orasul asta atat de urcat in slavi de Somay&Co….. Cum sa votezi in iunie un urmarit penal? Cine il va vota, poate fi considerat complice la toate actele de coruptie si toate furturile mascate de un concert si o panseluta.

  Reply this comment
  • M
   M 15 March, 2016, 21:29

   Si in alte zone din oras situatia este similara. Ia sa vedem cum saluta gropile din cartierul Garii acel frumos Porsche sau din alte cartiere unde situatia e similara. Sau ala nu merge numai pe bulevarde reabilitate?
   La ce sa ne asteptam cand in aproape toate ziarele sunt cumparate pagina 1, pagina 3… la care se adauga si unele site uri de casa care fac treaba buna cand se pune Somay&co pe “scris”.

   Reply this comment
 2. colis
  colis 2 March, 2016, 09:37

  Eu ii doresc lui Chereches sa fie nevoit sa faca naveta zi de zi pe strada Victoriei de la un capat la altul … si sa si repare masina pe banii lui nu pe banii fraierilor care l-au votat … de alte strazi nu mai vorbesc … ca mi-ar lua prea mult timp … eu am tangenta cu strada Victoriei de ceva ani si pot sa confirm ca cel putin in ultimii 3 ani exact in aceleasi locuri, vine cineva si asfalteaza de cateva ori pe an … acuma exist 2 posibilitati … aia care asfalteaza is brutari, sau contabili sau ceva de gnul, pt ca habar nu au ce fac, fie se asfalteaza in fiecare an de cateva ori ca sa se poate fura niste bani … sincer dupa cate vad eu ca poate Chereches, as merge pe a 2 a varianta …

  Reply this comment

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*