Minune edilitară: Bradul din Centrul Vechi a crescut peste noapte cu 3 metri!

Bradul de Crăciun din Centrul Vechi al municipiului Baia Mare crește în înălțime de la o zi la alta, grație fuduliei primarului orașului și slugărniciei trustului media care se ocupă de propaganda favorabilă edilului-minune.

Acum două săptămâni, când a fost adus din pădure și instalat în Centrul Vechi, bradul avea o înălțime de 32 de metri, măsurată de specialiștii primăriei și consemnată ca atare de conțopiștii cu pretenții de jurnalist de la eMaramureș. Iată dovada, într-o captură de ecran a articolului de la acea vreme:

001

Ei bine, astăzi, cu ocazia Zilei Naționale, bradul a fost brusc reevaluat de ziariștii de la eMaramureș, iar înălțimea i-a fost majorată rapid cu circa 3 metri, el ajungând, conform articolului de pe eMM, la “aproape 35 de metri”. Iată dovada, printr-o captură de ecran:

002

Minune dumnezeiască sau edilitară, fenomen paranormal sau simplă slugărnicie, minciună, cult al personalității și propagandă deșănțată? Vă lăsăm pe voi, cititorii, să hotărâți, oferindu-vă un simplu pont: acum câteva zile, primarul din Cavnic a anunțat că Bradul din localitate are înălțimea de 33,5 metri, deci este mai mare decât cel din Baia Mare.

Putea Mărețul Edil al Băii Mari să rămână pe locul al doilea? Păi nu, normal. Și atunci, cu ajutorul slugilor prea-plecate de la trustul propriu de presă a majorat din pix înălțimea bradului propriu, cu 3 metri. Simplu, nu? Tot așa poate să anunțe că prin geniala sa activitate a înființat în Baia Mare nu 5000 de locuri de muncă, câte a promis acum 3 ani, ci 10.000, ba chiar 20.000 de noi joburi. Că doar nu ne doare gura să mințim cu ajutorul unor lingăi care își închipuie că sunt jurnaliști.

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

REDACTIA Maramuresenii.ro

REDACTIA Maramuresenii.ro

Puteti contacta Redactia Maramuresenii.ro prin e-mail la redactia@maramuresenii.ro. Va vom raspunde prompt.


Etichete atasate acestui articol
32 metri35 metribradCentrul VechieMaramureș

12 comments

Scrie un comentariu
 1. Florina
  Florina 1 December, 2014, 13:12

  Uhm, cineva are o problema cu marimea…copilarismele astea provin, de fapt, din frustrari de alt gen?

  Reply this comment
 2. dbm
  dbm 1 December, 2014, 13:30

  Hahaha. eKK se face de ras mai des in ultima vreme. Cate una pe zi!

  Reply this comment
 3. carcotas
  carcotas 1 December, 2014, 13:50

  de sarmale ati uitat? pana la urma cine le da? :))
  cei de la emm au anuntat ca le va da primarul, dar intre timp s-au” postat “doua cucoane in centrul vechi care sunt chiar de la emm… mai trebuie dovezi a cui e trustul de fapt????

  Reply this comment
 4. Liber de prejudecati
  Liber de prejudecati 1 December, 2014, 14:16

  Stimate “redactia” imi pare loc pentru copilaria mesajului declarat pe aceste pagini virtuale. Ce treaba am eu, ca cetatean al orasului cu metrii bradului? Important este sa fie frumos si in spiritul sarbatorii crestine. Restul e “Kam kam”. Sunt curios in schimb, cine va finanteaza virulenta ? Este bine sa existe o presa critica, dar sa nu fie “cretina” ; lasati balcanismele pentru Bucuresti si Antena 3

  Reply this comment
 5. Goldy
  Goldy 1 December, 2014, 14:52

  nu-s maramuresean, dar totusi nu mi se pare ok sa blamezi concurenta… desi nici n-am intrat niciodata pe acolo. Chiar daca castigati pe termen scurt, pe termen lung pierdeti mai mult. O zi buna. PS: 32 m e aproape 35… daca e pana acolo.

  Reply this comment
  • gaby
   gaby 1 December, 2014, 15:42

   N-ai inteles mesajul…..era pentru Kake ,care sigur face clabuci….stii cum e cu “boala” asta….

   Reply this comment
 6. mar cu
  mar cu 1 December, 2014, 16:23

  Ce sa-i faci , copilareste si omul nostru . Sa nu ajunga ca si badea Ion care intrebat daca are SIDA , a zis ca are si el putin , pe fund.

  Reply this comment
 7. Brad Tepes
  Brad Tepes 1 December, 2014, 16:50

  Amu si primarul daca era mai istet un pic ii punea pe prietenii de la ILNIC sa puna in varful bradului o teapa tip varf de brad, de cati metrii voiau muschii lui .Problema era daca si ala de la Cavnic adauga o tapa , dar poate totusi nu avea un PRB si niste prieteni la indemana . Incet ,incet incepem sa avem cate ceva a la Caracal , ca nu degeaba ne-au cerut astia sa votam cu PSD-ul .

  Reply this comment
 8. ioan
  ioan 2 December, 2014, 13:11

  bai oameni despre ce vorbim. Baietu e bolnav rau ca si umflatu ala din Coreea. E tampita aia de Somay care-l pupa -n fund dimineata la pranz si seara, 7/7. Daca nu dadeau prostii stirea cu bradu din Cavnic era bine multam dar asa? si spectacolul a fost de coma. Mai noi guristele folcloriste tin speach iar primarasul vine descheiat la camasa ca un proletar de duminica, stilul Dragnea adaptat. Madam Florescu urla ca scoasa din minti cu accentul taranoid specific iar mereu al…ducase-n pustii are acelasi vocabular adaptat in functie de plicul din buzunar. Haoleu spune unu , cica ieri o fost moca caci era pt patronu de post tv.

  Reply this comment
  • carcotas
   carcotas 2 December, 2014, 13:24

   primarul traieste “in lumea lui” tocmai pentru ca e inconjurat doar de “tampiti” ca si personajul dat ca exemplu mai sus si care pt plicuri mai mari sau mai mici il pupa acolo! Poate a fost moca, dar scot ei cascavalul cumva, ca sunt descurcareti”. Si job-ul caldut primit trebuie intretinut cumva 😉

   Reply this comment

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*