Cătălin Pinocchio, mitomanul de la Primărie

Ultimele zile ne dovedesc că primarul din Baia Mare nu stă prea bine cu numerele. Sigur a fost corijent la aritmetică. Dar asta nu îl împiedică să pozeze în mare gospodar și să anunțe zi de zi noi și noi realizări umflate cu pompa.

401 cache brad

 

Imaginile și dialogurile din această rubrică sunt trucate și inventate. Dar de multe ori sunt foarte aproape de realitate.

 

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

The JOKERS

The JOKERS

The JOKERS este echipa specializata in glume, pamflet, poante si ironii, care sustine in mod voluntar si sub protectia anonimatului proiectul Maramuresenii.ro. Membrii echipei The JOKERS nu sunt intotdeauna componenti ai redacției, cei mai mulți dintre ei sunt voluntari anonimi si lucrează independent, in grup sau individual, trimitand lucrarile lor catre redacție prin e-mail. Orice cititor al platformei Maramuresenii.ro poate deveni membru al echipei The JOKERS si isi poate vedea lucrarile publicate, daca realizarile sale includ originalitate, umor si talent.


  1. ioan
    ioan 3 December, 2014, 17:08

    Oare ,, oare cat mai poate minti acest individ fara scrupule ,, votat de neste nimeni in orasul nostru indatorat pe urmatorii 30 de ani!!! unde4 vom ajunge,,, sa mai vedeti fetele handbal revin in 7 decembrie acestor mercenare le sunt necesari multi bani ca vin de la nationalele lor unde nu prea au luat bani sau mai de graba de loc ,, kake abuzeaza de acestia pana la infinit si rezulatate ZZEERROO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply this comment

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*