Iustin Pesedeanul, Episcopul Roșu

Capul Bisericii Ortodoxe din Maramureș și Satu Mare a devenit fără rezerve agent electoral pentru candidatul PSD Victor Ponta, urmașul la conducerea partidului de stânga al lui Ion Iliescu, celebru pentru că s-a declarat ateu în numeroase rânduri.

Ce caută Biserica în politică? Bani, desigur. Ochiul dracului.

Avem Episcopul Roșu. Adică, pentru băeții dân pesedeu care n-a tare dat pă la școală, popa dă roșu.

57 iustin icoana minuni

 

 

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

The JOKERS

The JOKERS

The JOKERS este echipa specializata in glume, pamflet, poante si ironii, care sustine in mod voluntar si sub protectia anonimatului proiectul Maramuresenii.ro. Membrii echipei The JOKERS nu sunt intotdeauna componenti ai redacției, cei mai mulți dintre ei sunt voluntari anonimi si lucrează independent, in grup sau individual, trimitand lucrarile lor catre redacție prin e-mail. Orice cititor al platformei Maramuresenii.ro poate deveni membru al echipei The JOKERS si isi poate vedea lucrarile publicate, daca realizarile sale includ originalitate, umor si talent.


Etichete atasate acestui articol
Iustin Pesedeanulpopa de roșu

12 comments

Scrie un comentariu
 1. nacled
  nacled 11 November, 2014, 11:53

  Macar de ar fi gluma .. dar se pare ca e realitatea trista. Va dati seama cate se puteau face din banii aia care au fost bagati in catedrala aia ? ma ia cu lesin …

  Reply this comment
 2. big brother
  big brother 12 November, 2014, 11:36

  Trei preacucernici de stanga lepadati de Satana . Care o fi dat cu ciocu’ pe la Secu ? Oricum acum au cladirile alaturate si pot sa transmita live , big brother ( ca tot le place sa fie vazuti in direct ).

  Reply this comment
 3. miruna
  miruna 12 November, 2014, 15:12

  Rusine Bor !!!! Nu conteaza prea mult religia candidatului ci ceea ce face pentru tara !!!

  Reply this comment
 4. Eu
  Eu 13 November, 2014, 12:46

  SUS INIMA ROMANI ! Lasati Biserica in pace. De doua mii de ani exista Biserica.Toate au trecut si trec,Biserica ramane

  Reply this comment
  • dbm
   dbm 13 November, 2014, 13:41

   :))=)) Mai exact de cand de 2000 de ani? Totusi o asa instituie serioasa trebuie sa aiba o data de infiintare…Esti spalat pe creier, la fel ca multi altii.

   Reply this comment
 5. eva
  eva 13 November, 2014, 19:29

  Rusine pt cei care se iau de Biserica sunt si ei oameni si au tot drepul sa-si exprime opinia sau simpatia despre un candidat indiferent de culoarea politica pe care o are lasati preotii si biserica in pace

  Reply this comment
  • Man Ioan
   Man Ioan 13 November, 2014, 19:52

   Suntem un stat laic . Nu sunt de acord sa traim un jihad ortodox sau de orice alta confesiune . Biserica ortodoxa a fost compromisa si se compromite in continuare .E nevoie pe langa un proces al comunismului si de un proces al bisericilor care au functionat in comunism , deoarece pe tortionari incepem sa-i condamnam dar trebuie sa stim de ce orori si cat rau au facut unii reprezentanti ai bisericii .

   Reply this comment
 6. Eu
  Eu 13 November, 2014, 20:37

  Biserica va ramane pana la sfarsitul veacurilor. Voua care mereu blamati biserica s-ar putea sa va pice limba

  Reply this comment
 7. Maria
  Maria 14 November, 2014, 23:52

  Ne-ati facut de ras la o lume intreaga, Preasfintite ! Preotilor onesti le este rusine sa-si priveasca in ochii credinciosii. Cititi, Preasfintite, ce spune MIHAI ȘORA; ma regasesc in cuvintele lui si ma doare la suferinta tatalui meu care nu intelege ce s-a intamplat cu episcopul lui (sunt si eu fiica de preot):
  „Sunt fiu de preot. Și preotul acesta era și cetățean. El vota după cum credea el că e bine s-o facă. Dar niciodată, pentru nimic în lume, nu și-ar fi îngăduit, de la înălțimea amvonului, să-și îndemne credincioșii să voteze pentru un partid sau pentru altul, pentru un candidat sau pentru altul.
  Preoții sunt păstorii tuturor credincioșilor. Credincioșii pot să fie divizați pe probleme politice, ei sunt uniți din punctul de vedere al credinței.
  Preotul nu ar de ce să se amestece în diviziunile politice ale masei credincioșilor. Pentru el, ei toți – fără deosebire – sunt fiii bisericii. El nu poate predica de la amvon cui să i se dea votul. La drept vorbind, făcând lucrul acesta, cade, pur și simplu, din calitatea de preot. Pur și simplu. În bună regulă, ar trebui caterisit.“
  Eu nu doresc sa fiti caterisit,Preasfintite ! Dar daca as avea putere de decizie, v-as obliga sa purtati toata viata dumneavoastra ,vesmintele din poza articolului.

  Reply this comment
 8. Lucian H
  Lucian H 18 November, 2014, 08:07

  Rusine voua, cei care luati in ras Biserica si pe slujitorii ei! Puteti voi judeca ce e bine si ce nu e bine? Cine sunteti?Va dati mari cunoscatori de politica si religie! Sa va fie rusine!

  Reply this comment
 9. driiimm
  driiimm 25 November, 2014, 12:17

  aleluia!

  Reply this comment

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*