Deszăpezire? Dumnezeu cu mila

Anul viitor, contractul de deszăpezire va fi încredințat direct Bisericii Ortodoxe, fiindcă la Primăria Baia Mare totul funcționează pe principiul “Dumnezeu cu mila”.

500 iustin deszapezire

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

The JOKERS

The JOKERS

The JOKERS este echipa specializata in glume, pamflet, poante si ironii, care sustine in mod voluntar si sub protectia anonimatului proiectul Maramuresenii.ro. Membrii echipei The JOKERS nu sunt intotdeauna componenti ai redacției, cei mai mulți dintre ei sunt voluntari anonimi si lucrează independent, in grup sau individual, trimitand lucrarile lor catre redacție prin e-mail. Orice cititor al platformei Maramuresenii.ro poate deveni membru al echipei The JOKERS si isi poate vedea lucrarile publicate, daca realizarile sale includ originalitate, umor si talent.6 comments

Scrie un comentariu
 1. ioan
  ioan 14 January, 2015, 10:13

  Jokersilor, atentie la neatentie. Nu e un pic prea mult? inteleg ca v-a cuprins febra Charlie Hebdo, dar sint legi in Romanhia. Sa nu va treziti la iarna in chiloti, dardaind de frig , scosi la deszapezire de la Tauti. Mai cu limita si mai subtil.

  Reply this comment
  • Marin
   Marin 14 January, 2015, 11:29

   Esti multumit de cum s-a deszapezit in oras?
   Daca da, atunci citeste emaramures. Acolo este prezentat asa de frumos cel mai iubit dintre baimareni……
   Mie unul imi vine sa vomit, dar ma rog fiecare cu gusturile lui.

   Reply this comment
  • Doina
   Doina 15 January, 2015, 19:25

   Ma Ioani, bag sama ca ai un om de zapada (cu capul primarului)pa zona ta…io n-am!S-apoi de ce ar mere la dezapeziri la Tauti(aia de nu-l lauda pe Catalin)?

   Reply this comment
 2. the baimarean
  the baimarean 14 January, 2015, 13:49

  mai ioane ,tu, Cato Cenzorul si fostul mare consilier al primarului Atilla Somogyi ce -i mai purtati de grija smecherasului pe aici.semper fidelis.

  Reply this comment
 3. ioan
  ioan 15 January, 2015, 10:07

  Omule , ai un fix, Aici se vorbea de o poza in regim trucat, chiar hazlie, cu un text comico-satiric la care am postat un coment tot hazliu. Ce tot ii dai cu oamenii primarului. Esti obsedat sau frustrat ? De ce nu iesi hombre sa spui direct: Io, Calin Herteg, jurnalist de ocazie, universitar in privat si marjoreta politica , VREAU SA FIU PRIMAR, votati-ma …tu-va mama voastra de loseri!

  Reply this comment
 4. the baimarean
  the baimarean 15 January, 2015, 13:56

  nu te inflama ioane, asa cum tu poti glumi la intimidare si eu pot constata ca te deranjeaza libertatea de exprimare cam in acelasi fel in care ii deranjeaza pe sustinatorii primarului.
  asta va doare pe voi ,cine spune nu ce spune ,exact in stilul lui kake, sa-i inchideti gura la propriu daca se poate. Ce ai cu d-l Herteg?Te deranjeaza ca a avut curajul sa iasa in fata sa expuna afacerea cu autobusele in timp ce marele sfatuitor al primarului Attila Somogyi nu se vedea de panselute ?

  Reply this comment

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*