Conductele de apă din Sighetu Marmației vor fi reabilitate

Conductele de apă vechi şi foarte uzate din Sighetu Marmației vor fi reabilitate, iar Primăria Sighetu Marmaţiei va demara anul acesta lucrări de amploare în acest sens. Acestea fac parte din proiectul de extindere şi reabilitare a reţelei de apă şi canal, şi sunt posibile datorită suplimentării fondurilor.

Lucrările vizează cele două artere principale din centrul oraşului, care se vor transforma într-un adevărat şantier începând din primăvara acestui an. Pentru a nu îngreuna desfăşurarea lor, centrul municipiului va fi închis pe toată perioada lucrărilor, iar circulaţia rutieră va fi deviată pe arterele secundare. Aceste lucrări sunt finanţate din banii care au fost repartizaţi de la oraşul Borşa, care a ieşit din ADI Maramureş şi au ca termen de finalizare luna decembrie 2015.

Conducta alimentare apa DN350 M-01

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

Alin POPA

Alin POPA

Este absolvent al Liceului Vasile Lucaciu și al unei facultăți de inginerie, la Cluj-Napoca. Casatorit, tata a doi copii, maramuresean din nastere, a lucrat de-a lungul vremii in mai multe redactii de presa din Maramures si Cluj.


Etichete atasate acestui articol
conducte de apafonduriPrimariasighetu marmatiei

3 comments

Scrie un comentariu
 1. cuchi
  cuchi 21 January, 2015, 06:53

  Alt oras de (……) in care un politruc nu reuseste sa puna pe hartie macar un amarat de parc industrial dupa modelul oraselor de rangul II si III din judetul Cluj. De ce aia pot si papagalii astia ai nostri nu sunt in stare de nimic ? O ajuns si asta ca si kake sa se laude cu tevile de apa schimbate si cu niste bancutele de proasta calitate.

  Reply this comment
  • ana
   ana 24 January, 2015, 10:45

   Cand nu ai cu ce sa te lauzi ca primarie o bagi pe aia cu schimbatul conductelor , parca nu ar fi de datoria celui care iti furnizeaza serviciul respectiv sa se ocupe de infrastructura unei afaceri din care face bani.Cum ar fi sa auzim de maine laude de genul ca Electrica si-a schimbat firele de aluminiu in cupru sau ca cei de la gaz si-au schimbat conductele sau vreo pompa de presiune , respectiv ca rds-ul si-a bagat cablurile in pamant. Mare stire pentru toate primariile in care se taie frunze la caini si care nu produc cat consuma. Ce sa mai vorbim de sprijinirea businesurilor serioase , dezvoltarea turismului , microferme , sprijinirea celor care vor sa dezvolte agricultura nationala in detrimentul importurilor , etc.

   Reply this comment
   • Tavi C.
    Tavi C. 24 January, 2015, 11:01

    O fi si la ei ca in Baia Mare, vine cica Consiliul Seniorilor sa spuna daca e bine sa fie cimitire curate sau sa se mai pompeze niste bani in sport sau alte activitati de prafuire a banului public. Cand o sa aud vreun senior de asta sa recunoasca ca nepotii si copiii lui sunt plecati in strainatate si datorita faptului ca ei ca mari seniori decid soarta proasta a comunitatii din care fac parte , copiii lor nu se vor mai intoarce niciodata. Pardon,o sa vina la succesiune si sa-i dea Zoiei locuinta spre vanzare. Ca tot e plin orasul de locuinte goale scoase la vanzare cu lipsa totala de cumparatori , intr-o piata cu preturi in crestere ,cum ar spune marii nostri experti in imobiliare.

    Reply this comment

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*