Zece studente și un singur titlu de Miss Universitaria

Zece studente și un singur titlu de Miss Universitaria

Liga Studenților Pintea Viteazul” organizează joi, 8 decembrie, a VIII-a ediție a concursului de frumusețe ”Miss Universitaria”. Evenimentul, care se bucură de o mare popularitate în rândul tinerilor, va avea loc la Casa Tineretului, începând cu ora 19:00.

”Miss Universitaria” este un proiect marca Liga Studenților “Pintea Viteazul”, al cărui scop este acela de a promova frumusețea și atuurile studentelor de la Centrul Universitar Nord din Baia Mare. În acest an, zece fete din Maramureș, precum și din Republica Moldova, vor concura pentru titlul de ”Miss Universitaria”. Fiecare participantă va trebui să demonstreze, prin formulele specifice concursului, inteligența, originalitatea, eleganța și senzualitatea sa. Momentele dedicate participantelor vor fi îmbinate cu alte momente artistice pregătite de către organizatori. Ca și gazdă a evenimentului îl vom avea pe Adi Mihăilă, cunoscut şi ca ”The HITMAN”, care va avea grijă să aducă buna dispoziție în sală. După spectacol, distracţia va continua cu o veritabilă petrecere în localul ”La Moustache” din centrul vechi al orașului.

Mai multe detalii despre eveniment se pot găsi pe pagina de Facebook a Ligii Studenților ”Pintea Viteazul” și pe pagina oficială a proiectului ”Miss Universitaria”. Aici se pot găsi, de asemenea, detalii despre fiecare concurentă în parte. Biletele s-au pun în vânzare din data de 5 decembrie și se pot procura de la sediul Ligii Studenţilor, Căminul 3, parter sau de la persoanele de contact: Cezara:0749011757 / Alin:0752323109.

 

”Ne propunem ca și în cea de-a VIII-a ediție a proiectului <Miss Universitaria> să aducem în fața publicului cele mai frumoase și talentate studente băimărene. Frumusețea căutată de noi este un concept ce ține de personalitate. La acest eveniment vorbim despre educație, încredere și curaj. În urma discuțiilor cu participantele am ajuns la concluzia că acest concurs este și o experiență de învățare și transformare pentru fete, fiindcă probele la care vor fi supuse o să le ofere astfel de contexte. Vă invităm să luați parte alături de noi la cel mai aștepat eveniment studențesc al anului!’’, a declarat Vlad Caniuca, președintele Ligii Studenţilor “Pintea Viteazul”.

***

Pentru mai multe detalii :

Bianca Tătar

Secretar General Liga Studenților ,,Pintea Viteazul’’

bianca.tatar@lspv.ro

0742 270 467

 

Vlad Caniuca

Președinte Liga Studenților ,,Pintea Viteazul’’

vlad.caniuca@lspv.ro

0749 063 230

***

Despre LSPV: Asociaţia Liga Studenţilor ”Pintea Viteazul” (LSPV) este o organizaţie non-guvernamentală şi apolitică ce are ca scop principal reprezentarea, apărarea şi promovarea drepturilor şi intereselor studenţilor. LSPV este singura organizație studențească din Maramureș care face parte din ANOSR(Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România), cea mai mare și reprezentativă federație de organizații studențești din România. LSPV reprezintă drepturile şi interesele studenţilor din Centrul Universitar Nord din Baia Mare, în relaţia lor cu departamentul academic şi administrativ din cadrul CUNBM, dar și a tuturor tinerilor de până în 35 de ani, din Baia Mare. LSPV apără şi promoveazã interesele studenţilor atât în cadrul universitar cât şi în cel al societãţii româneşti.

Orice e Posibil!

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

Alexandru BONAȚ

Alexandru BONAȚ

Tânăr student, dornic de a învăța lucruri noi și de a le împărtăși cu ceilalți. Îmi doresc curățarea mizeriei morale a societății, nu mascarea ei. Îmi propun să șterg praful de pe subiecte demult uitate, să pun într-o lumină bună ideile faine și să contribui la demascarea și eliminarea tuturor celor care pot fi numiți microbi ai comunității. Ce pot să zic? Sunt ambițios.Fara comentarii

Scrie un comentariu
Momentan nu sunt comentarii! Poti fi primul care comenteaza acest articol!

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*