Un nou vârf de audiență: 5533 vizitatori unici, ieri pe Maramureșenii.ro

Creșterea audiențelor înregistrate de pagina noastră este un proces care se confirmă de la o zi la alta. Ieri, 3 noiembrie 2014, Google Analytics a măsurat un număr de 5533 de vizitatori unici, iar vârful de audiență de săptămâna trecută, deși a fost urmat de o firească scădere a cifrei de cititori în zilele următoare și în week-end, a funcționat ca un punct de sprijin care a alimentat rezultatul de ieri.

Concret, în ultimele zile, audiențele noastre (cititori unici) sunt acestea:

3 noiembrie 2014 – 5533 vizitatori

2 noiembrie 2014 – 1725 vizitatori

1 noiembrie 2014 – 1739 vizitatori

31 Octombrie 2014 – 2987 vizitatori

30 Octombrie – 4295 vizitatori.

audienta

 

În topul celor mai citite 10 secțiuni sau articole, rezultatele sunt următoarele:

toparticole

Într-un clasament alcătuit de Zelist Press Monitor, care este sistemul online care măsoară pe baza mai multor criterii puterea de penetrare, de distribuire și de viralizare a articolelor și surselor de informații online, în secțiunea destinată mijloacelor de informare din județul Maramureș, clasamentul este cel pe care îl vedeți mai jos. Este alcătuit la data de 3 noiembrie 2014 și ne-a fost transmis aseară prin e-mail de un oficial al Zelist Press Monitor.

De menționat că Zelist Press Monitor este cel mai credibil și utilizat instrument de monitorizare a mijloacelor de comunicare online, include secțiuni destinate presei, blogurilor și paginilor oficiale de Facebook și livrează zilnic rapoarte detaliate de conținut, audiență și influență în beneficiul agențiilor de publicitate și companiilor care fac marketing online.

zelist

Si, ca sa incheiem  frumos, va oferim din nou melodia celor de la Vunk, pe care am ales-o ca si imn al proiectului nostru. Nu uitati ca baietii de la Vunk vin la Baia Mare chiar in acest week-end, la Gold Plaza!

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

Doru ȘUPEALĂ

Doru ȘUPEALĂ

Este consultant în management, marketing și comunicare, a studiat Marketing la Babes-Bolyai și Filologie la Universitatea Transilvania din Brașov și a condus departamentele sau proiectele de marketing ale mai multor companii naționale sau multinaționale. Are o experiență de peste zece ani în mass media și alți zece ani în marketing și management, conduce o agenție de comunicare online, s-a născut la Brașov în 1973 și trăiește în Maramureș din 2010.


Etichete atasate acestui articol
audientaclasament

Fara comentarii

Scrie un comentariu
Momentan nu sunt comentarii! Poti fi primul care comenteaza acest articol!

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*