Turul ciclist caritabil “Cărțile copilăriei pe bicicletă” pleacă joi dimineață din Sighet și ajunge la prânz în Baia Mare

ASR Principele Nicolae al României va pedala peste 1.000 de kilometri alături de campionul național la ciclism, Alex Ciocan, și importanți oameni de afaceri din țară, în beneficiul proiectelor inițiate de Asociația Curtea Veche pentru promovarea lecturii la nivel național. Toate fondurile strânse vor fi direcționate pentru donații de carte în mediile defavorizate și oricine dorește să susțină inițiativa poate contribui cu o donație pe site-ul Asociației Curtea Veche.

Afis_tur_ciclist_Asociatia_Curtea_Veche

 

Turul ciclist caritabil “Cărțile copilăriei pe bicicletă” este un eveniment unic în România, se va desfășura în perioada 23 aprilie – 3 mai și va traversa  13 județe în 9 zile, din Sighetu Marmației până în Constanța. Toți cei care doresc să participe la eveniment sunt invitați să se alăture gratuit, pe bicicletă, de la intrarea în orașele parcurse pe traseu până la punctele de întâmpinare a plutonului de cicliști.

Turul pornește joi dimineață la ora 9.00 din centrul orașului Sighetu Marmației, de pe bulevardul Corneliu Coposu și va ajunge la Baia Mare la prânz. Punctul de întâlnire cu caravana bicicliștilor care promovează lectura este la Best Western Eurohotel, la ora 14:00. Aici puteti veni sa le urati succes, la inceput de drum, ciclistilor si sa ii insotim cu bicicletele pana la iesirea din oras :).

3

Daca va place cititul, cartile pentru copii si mersul pe bicicleta, haideti si voi sa sustinem aceasta initiativa :)! In Baia Mare, initiativa este sustinuta de ONE-IT, SkirtBike Baia Mare si NOVOTECA, centru de cursuri si activitati non-formale.

 

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

REDACTIA Maramuresenii.ro

REDACTIA Maramuresenii.ro

Puteti contacta Redactia Maramuresenii.ro prin e-mail la redactia@maramuresenii.ro. Va vom raspunde prompt.


Fara comentarii

Scrie un comentariu
Momentan nu sunt comentarii! Poti fi primul care comenteaza acest articol!

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*