Televiziunea primarului face concurs de țâțe

Profesionalismul și credibilitatea mass media din Maramureș ating noi cote ale penibilului. Grupul de presă controlat de primarul municipiului Baia Mare s-a gândit că, de vreme ce toate treburile comunității merg foarte bine, iar deszăpezirea a fost un mare succes, astăzi, de Ziua Culturii Naționale și a lui Eminescu, e cazul să lanseze un concurs care să desemneze deținătoarea celei mai apetisante perechi de sâni din Maramureș.

Domnișoarele și doamnele care vor să pună mâna pe premiul în servicii de înfrumusețare în valoare de aproape 900 de lei trebuie să trimită poze cu bustul dezgolit, pe adresa de e-mail a redacției de știri a trustului eMaramureș. Probabil acest concurs face parte din strategia domnului Cătălin Cherecheș de creare a noilor locuri de muncă, persoanele care se înscriu în competiție urmând a lucra pentru niște studiouri de videochat care aparțin genialului nostru edil și oamenilor săi din mass-media, care atâta știu să facă.

De remarcat că anunțul postat pe pagina eMaramureș conține, în al treilea paragraf, și un dezacord de toată frumusețea. Deh, în industria pornografiei nu e tare nevoie de gramatica limbii române.

 

emm țâțe

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

Gabriel Mihail LAZAR

Gabriel Mihail LAZAR

Gabriel Mihail LAZAR este pseudonimul unui colaborator al redactiei noastre, specializat in investigatii. Lucreaza intr-una dintre institutiile speciale din Baia Mare si are acces la o serie de informatii bine protejate. Dacă aveti date, idei sau sugestii care pot completa articolele sale, nu ezitați sa i le transmiteți prin e-mail la gabriel.mihail@maramuresenii.ro.


Etichete atasate acestui articol
Cătălin Cherecheșconcurs de țâțeeMaramureș

8 comments

Scrie un comentariu
 1. Maria
  Maria 15 January, 2015, 17:28

  Daca din punct de vedere economic suntem in buda fara fabrici,fara locuri de munca si cu sute spatii comerciale goale,de parca tot orasul ar fi un adevarat Circ al Foamei,macar vreo cateva toape si toparlani sa aiba de lucru.

  Reply this comment
 2. matroana NUTI
  matroana NUTI 15 January, 2015, 17:37

  …..sa puna si video-chat direct pe site-ul primariei si atunci sa vezi notorietate , mai ceva ca hcm si apoi sa vezi doritori sa bage in vestitii ! ! ! Cei de la discriminare ar trebui sa-i oblige sa organizeze si un concurs de prezentat material chilotesc barbatesc gen Traistariu.

  Reply this comment
 3. Turmentat
  Turmentat 15 January, 2015, 21:20

  … primarul K….., episcopul pro-PSD ” iubaretul ” I… si hcm-ul fete au avut ideea acestui concurs.
  Multumesc ” din inima ” tuturor, iar la noi in Baia Mare cei doi mai sus pomeniti vor fiinta primul BORDEL …. !

  Reply this comment
 4. ioan
  ioan 16 January, 2015, 08:35

  Text marca somay. Doar ca ea nu are ce cauta la concurs cu dotarile ei. Am ajuns in 2015 si bordel, la mai mare domn primar. Avem incredere in dv si viitorul luminos al municipiului. In semn de protest nu mai deschid site-ul emm timp de 3 luni. Hai sa boicotam stupizenia aia.

  Reply this comment
 5. gaby
  gaby 18 January, 2015, 00:22

  Pun pariu ca din juriu va face parte si seful Art Tradition !
  Prietenii stiu de ce !

  Reply this comment
  • Doru ȘUPEALĂ
   Doru ȘUPEALĂ 21 January, 2015, 13:19

   Arată ca niște poze descărcate aiurea de pe net, ca să fie certificate ca veridice ar putea să li se ceară concurentelor ca între sâni să își pună o poză cu primarul, atunci ar fi clar că sunt localnice.

   Reply this comment
 6. escu
  escu 9 March, 2015, 22:33

  Astea sunt cele mai voluptoase forme! Cele din mintea primarului. http://maramures.citynews.ro/din-oras/brandul-baia-mare-vezi-cum-arata-noul-logo-al-orasului-216481
  :)

  Reply this comment

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*