Seri Pozitive în Baia Mare: ”Asumă-ți rolul de creator al propriului destin”

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj, sunt seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Se creează un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute sunt teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii iți propunem o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Baia Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.

pizap-com14797962740311

Tema lunii decembrie: ”Asumă-ți rolul de creator al propriului destin”

Invitat: Elena Popa Bilț

Cum poate căpăta existența ta sens când crezi că totul e înțepenit și nu vezi rostul existenței tale?

Sunt Elena Popa Bilț psihoterapeut și scriitoare, îți propun o altfel de abordare a modului în care-ți asumi povestea de viață cu bune și rele pentru a înțelege rostul fiecărei experiențe prin care ai trecut, mai mult să-ți asumi că prin propriile alegeri asumate sau nu, ai contribuit la crearea destinului tău. Până unde este vorba de destin și de unde ce-ți este predestinat se poate transforma în creație asumată conștient?

Îți propun exerciții prin care să-ți dai seama unde ai început să te împotrivești relației cu divinitatea lăuntrică și modului în care destinul tău interacționează cu al celor pe care-i întâlnești.

Te aștept cu drag si prețuire.

Data: 6 decembrie 2016, ora 18:00 – 20:00

Locația: Seminarul Teologic Liceal „Sfântul Iosif Mărturisitorul” Baia Mare, str. Progresului nr. 43

Înscrieri: http://schimbarepozitiva.ro/asuma-ti-rolul-de-creator-al-propriului-destin/

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Te așteptăm, într-un nou concept, alături de noi pentru a face diferența în aceasta lume gri. Adu și tu o doză de energie pozitivă în viața ta și a celorlalți.

Cei care doresc să participe la astfel de seri pozitive sunt invitați în grupul public de pe Facebook „Seri Pozitive Baia Mare” unde vor avea acces la evenimente, poze și alte informații despre serile pozitive.

Partenerii Serilor Pozitive Baia Mare sunt: Maramuresenii.ro, Jurnal MM și Graiul Maramureșului.

Persoana de contact: Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare și Baia Mare, telefon 0773 – 974.519 , e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

REDACTIA Maramuresenii.ro

REDACTIA Maramuresenii.ro

Puteti contacta Redactia Maramuresenii.ro prin e-mail la redactia@maramuresenii.ro. Va vom raspunde prompt.


Etichete atasate acestui articol
seri pozitive

Fara comentarii

Scrie un comentariu
Momentan nu sunt comentarii! Poti fi primul care comenteaza acest articol!

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*