Prodance 2000 și American International School of Transylvania organizează o seară de dans multiculturală

Școala de dans Prodance 2000, în parteneriat cu American International School of Transylvania, organizează o seară de dans multiculturală. Evenimentul este programat pentru vineri, 20 mai, începand cu ora 20.00, la sala de dans a clubului (Bd. București nr. 27). Dansuri tradiționale din Marea Britanie, Germania și România, precum și pași clasici de Standard sau Latino sunt atracțiile din ”meniul” unei seri în care nimeni nu va sta vreo secundă pe marginea ringului!

Într-un prim proiect de colaborare între școala de dans Prodance 2000 și American International School of Transylvania, pentru mâine este programată o seară de dans multiculturală. Clare este specialista în dansuri tradiționale din Marea Britanie, Annika este ”profesoara” de ritmuri tradiționale din Germania, dar din programul serii nu vor lipsi nici dansurile populare românești. Și pentru că dansatorii de la Prodance 2000 sunt specialiști în unduiri Standard și în pasiune Latino, din ”meniul” serii nu vor lipsi pașii de vals, salsa, bachata sau cha-cha.

”Multicultural May Dance” se va derula în sala de dans a clubului Prodance 2000 din Bulevardul București nr. 27 și va începe la ora 20.00.

seara de dans multiculturala afis

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

REDACTIA Maramuresenii.ro

REDACTIA Maramuresenii.ro

Puteti contacta Redactia Maramuresenii.ro prin e-mail la redactia@maramuresenii.ro. Va vom raspunde prompt.


Etichete atasate acestui articol
Prodance 2000

Fara comentarii

Scrie un comentariu
Momentan nu sunt comentarii! Poti fi primul care comenteaza acest articol!

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*