Mircea Man vrea să lase postul de deputat moștenire pentru fiul său, Bogdănel?

Ne-a scris un membru al Partidului Național Liberal, filiala Maramureș. De obicei, nu publicăm mesajele politicienilor din partidele vechi, putrede și corupte.

Dar omul chiar are ceva de spus și vrea să atragă atenția asupra unei manevre politice absolut mizerabile, pusă la cale de Mircea Man. Citiți scrisoarea omului, integral, în cele ce urmează:

 

Buna ziua,

Incep prin a va saluta respectuos si tot odata de a-mi plange durerea,deoarece sunt membru vechi PNL si nu pot sa vad cum se duce pe rapa acest partid.

In primul rand eu si o mare parte din PNL Maramures suntem foarte nemultumiti de noul nostru Presedinte Dolha care a trecut pe latoate partidele si observ ca sa cam oprit la noi la PNL…sper sa nu stea prea mult si pe aici. Ce a facut el la Balul PNL din acest weekend, adica ca a prezentat-o pe Viorica Chereches ca si cum ar fi o zeita a spitalelor din tara, sa zicem ca il iertam ca el doreste sa sensibilizeze electoratul lui Chereches, si, cum se zice, politica se face pe voturi, nu pe onoare….dar in fine…

Dupa cum bine stiti Mircea Man, acuzatul Mircea Man a fost ,,scos pe faras” din aceste alegeri, el anuntand ca nu mai doreste sa candideze din mai multe motive…..toate bune si frumoase pana acum…dar surpriza de abia acum vine….viitorul candidat pe care el vrea sa il propuna din partea fostului PDL este chiar FIUL SAU BOGDAN MAN !!!! In momentul de fata BOGDAN MAN este in America, unde a nascut nevasta lui cu care nu a mai reusit sa faca nunta (fiica celebrului Mihaila,patronul Hotelului Mara, arestat la un moment dat pentru trafic de bani falsi).

Bogdanl a fost sunat sa vina de urgenta acasa sa isi depuna candidatura pana in 6 Octombrie, ca tatal lui sa poata sa il impinga pe un loc de deputat!!! Cum este posibil asa ceva????Adica daca tata nu candideaza este obligatoriu sa fie cinva din familie in Parlament??? Ce a facut acest Bogdan Man care nu a fost pe la partid deloc si nu il cunoaste organizatia!!

Se stie ca Bogdan Man are sustinere la Bucuresti,el fiind acuma Presedinte PNL Bucuresti,el fiind chiar un aproiet de el lui PREDOIU,pe care se bazeaza ca o sa il puna pe lista de deputati!!

Va rog nu lasati nepotismul asta imputit sa devina realitate!! Suntem satui de Mircea Man!!! Nu il vrem acuma pe FIUL LUI !!!

Multi membrii PNL nu sunt de acord cu asta si asta se poate verifica!! Marinel Covaci a spus ca isi da demisia din partid daca Bogdanel Man va fi pe listele de deputati…puteti sa il sunati sa va confirme!!

Puteti sa ii sunati si pe Felician C., pe Calin B., pe Marian G., pe B. Gheorghe … toti o sa confirme ca ce am scris aici este real!!!

Mirces Man, iesind de la DNA dupa punerea sub acuzare

Mirces Man, iesind de la DNA dupa punerea sub acuzare

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

REDACTIA Maramuresenii.ro

REDACTIA Maramuresenii.ro

Puteti contacta Redactia Maramuresenii.ro prin e-mail la redactia@maramuresenii.ro. Va vom raspunde prompt.


Etichete atasate acestui articol
Bogdănel MancoruptieMircea ManPDLPNL

Fara comentarii

Scrie un comentariu
Momentan nu sunt comentarii! Poti fi primul care comenteaza acest articol!

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*