McDonalds: mâncare din plastic, nu se strică nici după 6 ani

Americanca Jennifer Lovdahl a făcut un experiment, pe care l-a împărtășit zilele trecute cu prietenii săi de pe Facebook: a cumpărat acum șase ani un meniu Happy Meal de la McDonalds și a păstrat neatinse acele produse alimentare, vreme de șase ani și câteva zile, pe un raft la biroul personal.

Zilele trecute, Jennifer a fotografiat conținutul meniului Happy Meal, așa cum arată el astăzi, împreună cu bonul fiscal care dovedește că produsele au fost achiziționate pe 8 ianuarie 2010 la restaurantul McDonalds din Anchorage, statul Alaska. Ei bine, cartofii prăjiți și bucățile de pui prăjit sunt neafectate de trecerea vremii, de parcă ar fi din plastic.

mac03

 

Americanca scrie în postarea de pe contul său de Facebook că, deși stă de 6 ani la birou, mâncarea nu s-a descompus, nu s-a mucegăit, nu a putrezit, semn că orice compus organic ar fi fost conținut în carne sau cartofi, acesta a fost eliminat în timpul procesării și fabricării acestei mâncări, care, conform mărturiei americancei, “miroase ca o bucată de carton”.

“Am făcut acest experiment ca să arătăm pacienților și copiilor noștri cât de sănătoasă este această așa-zisă mâncare. E plină de chimicale! Alegeți mâncarea naturală, fructele pot fi o variantă sănătoasă de fast food”, scrie Jennifer.

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

REDACTIA Maramuresenii.ro

REDACTIA Maramuresenii.ro

Puteti contacta Redactia Maramuresenii.ro prin e-mail la redactia@maramuresenii.ro. Va vom raspunde prompt.


Etichete atasate acestui articol
mâncareMcDonalds

Fara comentarii

Scrie un comentariu
Momentan nu sunt comentarii! Poti fi primul care comenteaza acest articol!

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*