Locuințele sociale sunt acolo, în pomul de Crăciun

Așa cum bradul are 35 de metri, așa au apărut și o sumedenie de locuințe sociale și pentru tineri. Cum, nu le-ați văzut? Sunteți răutăcioși și plătiți de Anghel, Dolha, Zetea și Vlașin și de conspirația mondială care vrea să ne convingă că primarul din Baia Mare este un mincinos ordinar, nu un băiat harnic și gospodar, iubit de pensionarele naive.

Lcuințele sociale sunt acolo, în pom. Tot în pom sunt și locurile de muncă și planul de dezvoltare al orașului și investițiile în infrastructură și școlile profesionale și viitorul tinerilor din Baia Mare. În pom. Acolo le-a pus domnul Cherecheș, căutați-le bine!

403 blocuri

 

Imaginile și dialogurile din această rubrică sunt trucate și inventate. Dar sunt foarte aproape de realitate, uneori.

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

The JOKERS

The JOKERS

The JOKERS este echipa specializata in glume, pamflet, poante si ironii, care sustine in mod voluntar si sub protectia anonimatului proiectul Maramuresenii.ro. Membrii echipei The JOKERS nu sunt intotdeauna componenti ai redacției, cei mai mulți dintre ei sunt voluntari anonimi si lucrează independent, in grup sau individual, trimitand lucrarile lor catre redacție prin e-mail. Orice cititor al platformei Maramuresenii.ro poate deveni membru al echipei The JOKERS si isi poate vedea lucrarile publicate, daca realizarile sale includ originalitate, umor si talent. 1. gheo
  gheo 4 December, 2014, 19:17

  editorialul de pe citynews:
  “A venit rândul celor de la UNPR, veșnicul apendice guvernamental, să propună supraimpozitarea marilor averi.
  Ce e curios: n-am auzit despre o lege care să pedepsească nemunca. Sunt o mulțime de reglementări despre cum să-ți scoată soldații apa din casă sau despre cum să-ți ducă omătul din curte, dar niciun cuvințel despre asistatul care face bancuri la crâșmă despre soldați”
  No dă mai departe acuma, pân’ la tov Oprea si Chereches
  mulțam, köszönöm, danke

  Reply this comment

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*