”„Lapte si Miere” a pornit dintr-o pasiune a sotiei”

”„Lapte si Miere” a pornit dintr-o pasiune a sotiei, pasiune pe care am zis ca vrem sa o concretizam si sa ne castigam existenta din ea. Suntem multumiti de evolutia traseului afacerii si avem rezultatele pe care le-am asteptat, credem ca lucrurile sunt pe drumul pe care ni le-am dorit.

Retetele sunt in mare parte clasice, pe care le cunoaste lumea din timpuri de mult apuse. Ceea ce le diferentiaza acum este calitatea ingredientelor pe care noi le folosim. Noi nu folosim neaparat ingrediente dintre cele mai scumpe, dar ne uitam foarte bine la eticheta, compozitie, pentru ca si daca nu obtinem un produs bio, noi vrem sa obtinem un produs cat mai apropriat de ceea ce inseamna natural.De exemplu, noi folosim doar frisca naturala, ciocolata pe care o folosim este belgiana, iar acestea se regasesc in gustul prajiturilor noastre.

Peste 90% din ceea ce producem facem la comanda, produse personalizate, noi fiind un laborator de cofetarie, nu o cofetarie, in felul asta consideram ca suntem foarte aproape de ceea ce-si doresc clientii nostri.”

86

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

Oameni din Maramures

Oameni din Maramures

Oameni din Maramures este un proiect foto-jurnalistic al Redactiei Maramuresenii.ro care publica zi de zi portrete și scurte povești ale oamenilor simpli si anonimi pe care ii intalnim pe strada. Pozam si povestim despre cat de faini is oamenii pe la noi. Proiectul nu este original si este inspirat de Humans of New York si de multe alte idei similare. Multumim tuturor celor care ne apreciaza si ne distribuie munca.


Etichete atasate acestui articol
oameni din Maramures

Fara comentarii

Scrie un comentariu
Momentan nu sunt comentarii! Poti fi primul care comenteaza acest articol!

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*