„Inteligența emoțională” la Serile Pozitive, pe 28 februarie în Baia Mare

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj, sunt seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Se creează un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute sunt teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii iți propunem o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Baia Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii februarie: Inteligența emoțională”, Invitat: Carmen Fabian

Ce este inteligenta emotionala?

Putem sa fim persoane cu un QI ridicat, sa fim functionali in ceea ce inseamna target-uri la job, dar emotional sa fim incapabili sa gestionam corect situatii de viata sociala (relatii cu prietenii, cu colegii, cu sefii) sau in ceea ce inseamna viata personala (familia, partenerul de cuplu, proprii copii). Care este impactul unei inteligente emotionale scazute – vom afla in prima parte a intalnirii.

Atunci cand avem o inteligenta emotionala dezvoltata, intelegem si gestionam corect proprile emotii, dar si emotiile celorlalti, ceea ce duce la o calitate mai buna a vietii  dar si la relatii cu un grad ridicat de functionalitate cu toate persoanele din jur. In a doua parte a intalnirii vom invata cum sa ne dezvoltam inteligenta emotionala.

Exista studii care sustin ca inteligenta emotionala este de doua ori mai importanta decat abilitatile tehnice sau intelectuale. Merita sa vorbim despre asta ? As spune ca da !

Cine sunt eu ?

Sunt Fabian Carmen, psiholog clinician si psihoterapeut integrativ autonom, absolventa a Facultatii de psihologie Vasile Goldis, cu master in Psihologie clinica si psihoterapie, cu formare postuniversitara la Institutul roman de Psihoterapie Integrativa, acreditata de catre Colegiul Psihologilor din Romania,  cu practica in cabinetul individual de psihologie, cu experianta ca moderator al unui grup de suport pentru paciente cu cancer de san, cu o serie de workshopuri  sustinute in diferite institutii.

Data: 28 februarie 2017, ora 18:00 – 20:00

Locația: Seminarul Teologic Liceal „Sfântul Iosif Mărturisitorul” Baia Mare, str. Progresului nr. 43

Înscrieri: http://schimbarepozitiva.ro/inteligenta-emotionala/

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Te așteptăm, într-un nou concept, alături de noi pentru a face diferența în aceasta lume gri. Adu și tu o doză de energie pozitivă în viața ta și a celorlalți.

Cei care doresc să participe la astfel de seri pozitive sunt invitați în grupul public de pe Facebook „Seri Pozitive Baia Mare” unde vor avea acces la evenimente, poze și alte informații despre serile pozitive.

Partenerii Serilor Pozitive Baia Mare sunt: Maramuresenii.ro și Jurnal MM

Persoana de contact: Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare și Baia Mare, telefon 0773 – 974.519 , e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Seara Pozitiva februarie Maramuresenii

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

REDACTIA Maramuresenii.ro

REDACTIA Maramuresenii.ro

Puteti contacta Redactia Maramuresenii.ro prin e-mail la redactia@maramuresenii.ro. Va vom raspunde prompt.


Fara comentarii

Scrie un comentariu
Momentan nu sunt comentarii! Poti fi primul care comenteaza acest articol!

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*