Am ajuns zilele acestea pe la restaurantul Hot Food, situat pe Bulevardul Bucuresti nr. 28A, vizavi de Center.

In fata localului am observat o pancarta pe care scria oferta de la meniul zilei: supa de pastai, supa de pui, tocanita de porc cu orez si spanac cu ochiuri. Nu neaparat un meniu bogat ca si oferta, dar destul de atractiv din punctul meu de vedere de om flamand si doritor de un pranz consistent.

20141103_124946

Intrand in restaurant, am analizat putin decorul – unul placut, atmosfera primitoare, multe mese ocupate la ora 12.30 – semn bun; dupa care m-am asezat la masa – curata si incapatoare. Au trecut doar cateva secunde si a venit domnisoara chelnerita la masa. Memoria mea de om infometat m-a facut sa uit ce se ofera exact la meniul zilei, dar cu putin ajutor din partea ei, am comandat supa de pastai si friptura de porc.

Pana sa mi se ofere meniul zilei, mi s-au adus un suport de farfurie curat, tacamuri, condimente, m-am simtit binevenit datorita modului in care am fost servit. Dupa cateva minute, mi s-a servit ciorba. Arata foarte bine, iar gustul ei a fost pe masura. Bucatile de carne erau proaspete, bine fierte, exact cum imi doream, erau intr-o armonie potrivita cu pastaile. Am golit destul de repede farfuria, desi aveam in fata o portie consistenta.

20141103_122438

La felul doi, am avut parte de o surpriza placuta in farfurie – pe langa tocanita de porc si orez, mi s-a servit si salata de sfecla – preferata mea. Nu am stat mult pe ganduri si am inceput sa ma infrupt din preparat. Carnita destul de buna, putin grasa – dar asa e carnea de porc pana la urma, orezul bine fiert si cu un gust bun, nu prea sec, iar salata a reprezentat “cireasa” de pe tort – sau ma rog, de pe friptura, in cazul de fata.

20141103_123623

Platind 11 lei pentru meniul care mi s-a servit, pot sa spun ca am ramas cu o impresie foarte buna in urma vizitei la Hot Food. Am avut parte de servire fara cusur, domnisoarele chelnerite fiind foarte amabile si mereu preocupate de a isi face treaba cat mai bine, mancare de calitate si atmosfera placuta.

Din ce am observat ulterior pe pagina de Facebook Hot Food, se fac si livrari la domiciliu si meniul zilei este prezentat si acolo.

O nota mai mica la aspectul toaletei, care pare din alt film decat restaurantul, un film alb-negru de acum muuuulti ani.

20141103_124040

20141103_124935

20141103_124044

 

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii