Ești tânăr și îți dorești o carieră solidă? Fă acum primul pas!

Ești tânăr și îți dorești o carieră solidă? Fă acum primul pas!

În această săptămână se lansează în Baia Mare proiectul “Inițiere in carieră”, care este dedicat tinerilor cu vârste cuprinde între 18 și 25 de ani, care vor sa beneficieze de consiliere si orientare profesionala in vederea facilitarii trecerii spre piata muncii.

Scopul proiectului este luarea celor mai bune decizii cu privire la propria cariera, atat pentru tinerii care fac prima alegere, cat si pentru persoanele care doresc sa isi dezvolte cariera sau sa se reorienteze profesional si vor sa fie pregatiti, luand in considerare cerintele pietei muncii si ale angajatorului.

Cu această ocazie vei avea șansa de a participa la programe de internship organizate de unele dintre cele mai performante și serioase firme din Maramureș și, în urma acestor programe, vei putea fi selectat pentru angajarea pe termen lung sau nedeterminat. Prima condiție este să te înscrii în program și să participi la seminarul care deschide proiectul, eveniment care va avea loc în această vineri, 5 mai, de la ora 16.00, la centrul de conferințe Millenium din Centrul Vechi.

tineri 02

Proiectul este structurat in două părţi:

 1. Seminarul “Integrarea tinerilor in piata muncii”

Va avea loc vineri de la ora 16.00 la Centrul Millenium şi va fi sustinut de catre directori de resurse umane, antreprenori, traineri pe diferite domenii si va cuprinde module de autocunoastere, dezvoltarea resurselor personale, elaborarea unui CV si a unei scrisori de intentie, prezentarea la un interviu. In plus, vei afla ce asteapta o firma de la un angajat fara experienta si competitivitate pe piata muncii.

Inscrierea se face pe site-ul www.initiereincariera.ro, accesează link-ul acesta pentru a te înscrie.

2. Workshop/Internship

Firmele partenere vor sustine un workshop, prezentandu-se oferta de locuri de internship, tinerii interesati putand fi recrutati de acestia. Stagiul de practica oferit de firme  ofera posibilitatea tanarului care aplica la job-ul respectiv sa ramana in firma ca angajat la finalul perioadei. Locurile disponibile de internship vor fi prezentate si in cadrul seminarului.

Firmele partenere sunt cele de pe site-ul www.initiereincariera.ro

carpentry young people

Nu pierde această şansă! Mai multe detalii poţi afla de pe pagina de Facebook a proiectului.

 

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

REDACTIA Maramuresenii.ro

REDACTIA Maramuresenii.ro

Puteti contacta Redactia Maramuresenii.ro prin e-mail la redactia@maramuresenii.ro. Va vom raspunde prompt.


3 comments

Scrie un comentariu
 1. anamaria
  anamaria 11 June, 2015, 11:49

  Pleaca din tara ca aici o sa te duci sa muncesti la tara ( Sarbi, Tauti sau Dumbravita ) pentru niste agarici care iti dau bani care nu o sa-ti ajunga nici pentru taxele comunale.Daca mai vorbim si de program, patru schimburi, fara sambete si dumineci libere si praf cat pentru doua vieti ,aveti masura a tot ceea ce va asteapta.

  Reply this comment
  • tautean
   tautean 11 June, 2015, 12:04

   Poi de ce sa veniti la ,,tara” sa munciti ,primarul vostru ,, cel care pune suflet” de ce nu va asigura conditii sa munciti la oras pe bani seriosi,sau nu mai aveti unde datorita ruinelor industriale(apsa,fabrica de paine,groapa de la filatura, ruinele de la preparare, etc )?!

   Reply this comment
 2. nicu
  nicu 13 June, 2015, 18:18

  Voi vreti parcuri industriale si astia nu sunt in stare sa ude platanii plantati in primavara sa nu se usuce. Peste tot in oras se usuca copacii datorita secetei, incepand de pe Delavrancea,Progresului,Hatvan si cart. Sasar. Vai de capul nostru.Bani aruncati pe ,, apa sambetei ” …

  Reply this comment

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*