În fiecare an, eMag a bătut recordurile la reduceri, având cele mai mici prețuri de Black Friday. Anul acesta, mai precis, vineri 21 noiembrie, eMag va face din Black Friday o adevărată revoluție a prețurilor, anunțând că vor fi cele mai mici de până acum, la absolut orice produs.

Ca să vă stârnim curiozitatea, vă dezvăluim câteva prețuri irezistibile la unele produse, astfel că, prețul unui router wireless este de 50 de lei, iar un Nokia dual sim va fi doar 119 lei.

emag

Pentru ca să fiți siguri că prindeți produsele dorite la cele mai mici prețuri dintotdeauna, intrați si faceți-vă cont pe emag.ro ca să nu fiți dezamăgiți ulterior că nu mai găsiți produsele pe care le-ați urmărit de multă vreme, dar pe care din motive financiare, nu vi le-ați putut achiziționa.

Dacă nu știați până acum, eMag este compania care a adus conceptul de Black Friday și în România, iar de patru ani, a înregistrat un uriaș succes, vânzările în perioada Black Friday depășind suma imensă de 39 de milioane de lei.

Așadar, nu rămâne decât să intrați pe eMag și să vă faceți cont din timp pentru a fi siguri că faceți parte din valul de cumpărători existent în fiecare an de Black Friday pe emag.ro.

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii