Demagogul țipă de ochii lumii la amicul Pârjol

În ziarele locale de azi, Marele Mincinos al Urbei se declară foarte nemulțumit de calitatea lucrărilor făcute de firmele care fac lucrări pentru rețeaua de apă și canalizare a Vital SA și amenință cu amenzi și penalizări uriașe.

Exif_JPEG_420

Ce uită Mitomanul local să menționeze este că principalul prestator al acestor lucrări este firma IMI SA, condusă de tovarășul director comunist-ortodox Alexandru Pârjol, pe care tocmai ce l-a premiat acum câteva luni pentru măiestrie și calitatea lucrărilor.

270 CACHE si IMI

 

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

The JOKERS

The JOKERS

The JOKERS este echipa specializata in glume, pamflet, poante si ironii, care sustine in mod voluntar si sub protectia anonimatului proiectul Maramuresenii.ro. Membrii echipei The JOKERS nu sunt intotdeauna componenti ai redacției, cei mai mulți dintre ei sunt voluntari anonimi si lucrează independent, in grup sau individual, trimitand lucrarile lor catre redacție prin e-mail. Orice cititor al platformei Maramuresenii.ro poate deveni membru al echipei The JOKERS si isi poate vedea lucrarile publicate, daca realizarile sale includ originalitate, umor si talent.


Etichete atasate acestui articol
CacheCere CashcherechesIMI SAPârjol

2 comments

Scrie un comentariu
 1. Mariana
  Mariana 13 November, 2014, 19:43

  Pe b-dul Independentei asfaltul era de peste 10 cm inainte sa scurme cei de la IMI SA . Dupa lucrarile executate cred ca in unele locuri asfaltul nu trece de 2 cm . Desigur ca nimeni de la Primarie nu a urmarit acest lucru , probabil ca au primit ordin de sus ca nu cumva sa-i deranjeze pe baieti . Doar administratia trebuie sa=l sprijine pe Ponta sa mai dea niste bani , ca smecherii sa scurme , sa mai repare , iar sa mai scurme si banii sa se roteasca vesnic intre cei care trebuie .

  Reply this comment
 2. Ergo
  Ergo 19 November, 2014, 20:10

  lucrarile castigate de firma lui nea Parjol sunt pe baza de spaga. Asa a fost si la infiintare asa e si acuma. Lucrarile, in schimb sunt de tot rahatul. Ca si patronul.

  Reply this comment

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*