Cătăline, cui îi mai arăți brăduțul?

Psihologii spun că oamenii care tind să își exagereze realizările și să impresioneze prin anunțarea unor dimensiuni mai mari decât cele reale pentru unele caracteristici care îi definesc au de fapt un mare complex de inferioritate.

Nu știm dacă e cazul și acum, dar în mod cert personajul nostru constituie un caz grav de mitomanie maladivă în stare terminală.

402 cache udrea

Imaginile și dialogurile din această rubrică sunt trucate și inventate. Dar de multe ori sunt foarte aproape de realitate.

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

The JOKERS

The JOKERS

The JOKERS este echipa specializata in glume, pamflet, poante si ironii, care sustine in mod voluntar si sub protectia anonimatului proiectul Maramuresenii.ro. Membrii echipei The JOKERS nu sunt intotdeauna componenti ai redacției, cei mai mulți dintre ei sunt voluntari anonimi si lucrează independent, in grup sau individual, trimitand lucrarile lor catre redacție prin e-mail. Orice cititor al platformei Maramuresenii.ro poate deveni membru al echipei The JOKERS si isi poate vedea lucrarile publicate, daca realizarile sale includ originalitate, umor si talent.


Etichete atasate acestui articol
brăduțCătălin CherecheșElena Udrea

  1. ioan
    ioan 19 December, 2014, 02:42

    Iata omul cu cea mai mare hotie a banului public din cei ai baimarenilor din TRANSILVANIA,, cum spune SILVIU MANASTIRE la rtv,, URAT NE-AM PRIPONOIT cu acest chereches care a indatorat orasul pe ani grei in viitor,, asteptam nerabdatori cele lui SILVIU!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply this comment

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*