Băimăreni bruscați la concertul lui Hrușcă de la Gold Plaza

Marți, 8 decembrie 2015, Ștefan Hrușcă a susținut un concert de colinde la Gold Plaza și câteva sute de băimăreni au fost prezenți, pentru a se bucura de cântecele artistului maramureșean. În public, un grup de tineri s-a prezentat cu un afiș confecționat din carton, pe care au scris “#Ler.It.Be”, o glumă pe care cei prezenți au savurat-o, iar Ștefan Hrușcă a apreciat-o, zâmbind la vederea acestui mic banner.

Ler

Singura persoană fără simțul umorului prezentă la eveniment a fost directoarea de marketing a complexului Gold Plaza, care s-a repezit la grupul de tineri care a afișat bannerul din carton și i-a amenințat că dacă nu renunță la afișarea acestuia, va chema paznicii din serviciul de securitate al complexului comercial și îi va evacua forțat. La un moment dat, ea a apucat de banner și a tras, reușind să rupă un colț al afișului.

Tinerii au pozat apoi bannerul așa rupt și au postat pe rețelele de socializare întreaga poveste a acestui incident stupid.

Ler2

“A fost Hrușcă la mall și prietenul meu Alex o făcut afișul ăsta și am fost cu el acolo. O râs Hrușcă, i-o plăcut poanta, de abia mai colinda. Și a apare o doamnă, a zis că e marketing manager la mall, a vrut să ne ia bannerul, i-am zis că tare mult o lucrat baiatul ăsta la el. 

I-am și zis că de fapt facem reclamă la mall și că se vede că nu se pricepe la marketing și promovare și relația cu clienții. În replică, m-a amenințat că dacă nu dau bannerul la o parte cheamă oamenii de la security.

Lumea din jur era absolut ok, toată lumea zâmbea când ne-o văzut, până și ăia mai în vârstă, dar se pare că cei de la marketing de la Gold Plaza îs încă în secolul 16 la capitolul inovație. E cam varză gagica, habar nu avea că ieri o fost și aniversarea uciderii lui John Lennon, care a compus și cântat Let It Be.”, a povestit unul dintre tineri într-un mesaj trimis redacției Maramureșenii.ro.

Comentează simultan aici și pe Facebook:

Comentarii

REDACTIA Maramuresenii.ro

REDACTIA Maramuresenii.ro

Puteti contacta Redactia Maramuresenii.ro prin e-mail la redactia@maramuresenii.ro. Va vom raspunde prompt.4 comments

Scrie un comentariu
 1. Lau
  Lau 9 December, 2015, 11:05

  A crezut baiatu` ca-i amuzant, a facut si pagina de facebook, a crezut ca o sa prinda “gluma” si o sa fie faimos, l-a vazut lumea 2 secunde la care unu zice “ia ce tampiti”, De ceva timp tot incearca sa devina faimos prin diferite “proiecte”.

  Reply this comment
  • @Lau
   @Lau 9 December, 2015, 12:15

   Ah, tu trebuie sa fii haterul de serviciu, gata de actiune la fiecare articol postat si gata sa vorbesti tu in numele tuturor. Macar omul face un lucru fain, tu o arzi cinic si ranced pe internet.

   Reply this comment
   • Lau
    Lau 9 December, 2015, 12:26

    “fain”

    Reply this comment
    • Dumb af
     Dumb af 9 December, 2015, 13:28

     Lau tu stai în casă şi comentează la postări, să nu oboseşti. Toţi avem nevoie de hateri, ca şi aia, nu există zile bune fără zile rele. Îţi mulţumim că îţi faci treaba foarte bine!

     Reply this comment

Scrie un Comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata
Campurile marcate sunt obligatorii*